logoblabla.gif
Το Bla-bla List είναι ένα online εργαλείο για την δημιουργεία και διαμοιρασμό notes και to-do lists. Το πιο βασικό χαρακτηριστικό είναι η open source
φύση του που σε συνδιασμό με με την πλατφόρμα ανάπτυξης RIFE ( http://rifers.org/) επιτρέπει την εύκολη παραμετροποιήση του για να ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη που θέλει κάτι παραπάνω. Επιτρέπει τον διαμοιρασμό λιστών με χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στο site καθώς και την δημοσίευση τους με μορφή RSS. Βασίζεται στο flash οπότε μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε υπολογιστή και δεν έχει κόστος εγγραφής η συντήρησης των λιστών του χρήστη στο cloud.

Ο χρήστης δημιουργός της λίστας, μπορεί να προσκαλέσει όποιον θέλει αρκεί να έχει email. Ο δεύτερος χρήστης θα δεχθεί ένα σχετικό μοναδικό μήνυμα και τον σύνδεσμο που οδηγεί στη λίστα του δημιουργού. Από τη στιγμή που η λίστα μπαίνει στο λογαριασμό του προσώπου που προσκαλεί ο χρήστης, κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή. Ο δεύτερος χρήστης, αφού εισαχθεί με login, μπορεί να δει και να επεξεργαστεί την κοινή λίστα. Οι δημιουργοί του site εγγυώνται την καθολική και ασφαλή χρήση των δεδομένων, χωρίς την πώληση ή με άλλο τρόπο διαμοίραση μέρους ή τμημάτων των δεδομένων.

http://www.blablalist.com/

(Ελέγχθηκε από Μάμμου Σταυρούλα 9/4/2016)
(Ελέγχθηκε, λειτουργεί και ενημερώθηκε, 07/04/2017 Αχιλλέας Κάππης)


mon.png

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή παρακολουθείτε όλα αυτά πάνω στα οποία εργάζεται η ομάδα σας. Βλέπετε ποιος εργάζεται και πάνω σε τι καθώς και πού βρίσκονται τα πράγματα. Προσθέτετε εύκολα εργασίες, έργα, αποστολές και to-dos. Αναθέτετε στα μέλη της ομάδας σας συγκεκριμένες εργασίες. Βλέπετε την ακριβή κατάσταση του πού βρίσκονται τα πράγματα, σχεδιάζετε πως θα διαχειριστείτε τον φόρτο εργασίας σας με την πάροδο του χρόνου κι επιπρόσθετα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα μέλη της ομάδας μέσω μηνυμάτων. Παρέχει τη δυνατότητα να προστεθούν γραμμές μέσα στον πίνακα ώστε να διατηρούν όλη την επικοινωνία σε ένα μέρος, μειώνοντας την ανάγκη για συναντήσεις και μακρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Επίσης παρέχει τη δυνατότητα να προστεθούν είτε άτομα είτε ομάδες, να στέλνει ειδοποιήσεις (και τις λαμβάνετε είτε στον σταθερό υπολογιστή είτε στο κινητό σας, αν έχετε να εγκαταστήσει την εφαρμογή). Μπορείτε να σχολιάζετε είτε να μπλοκάρετε σχόλια, να είστε συνδεδεμένοι απ' οπου κι αν βρίσκεστε καθώς και να τηρείτε όλες τις προθεσμίες των έργων που έχετε αναλάβει. Μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει ανεβάσει η ομάδα σας και να το επεξεργαστείτε.

Η εφαρμογή υπάρχει για λογισμικά Android iOS.

Προστέθηκε από Κοντοπούλου Ευστρατία 05/2018Sq-Harmony-300x300.png


Tο λογισμικό Harmony δεν είναι ένα αρθρωτό σύστημα, είναι μια λύση λογισμικού που βασίζεται σε λειτουργία cloud. Παρέχει ασυναγώνιστη ευελιξία που μπορείτε να διαχειριστείτε απ’ οπουδήποτε. Είναι χτισμένο να έχει δυνατότητα ρύθμισης που μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας με ευκολία. Από τις πλατφόρμες του οι οποίες βασίζονται σε διάφορες διαδικασίες, μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας, σε μια ισχυρή μηχανή ημερομηνίας / ώρας ή καθοδηγούμενη από συμβάντα σε ολόκληρο το σύστημα. Το Harmony είναι ένα σύστημα όπου μπορείτε να μοντελοποιείτε και να υποστηρίζετε τις διαδικασίες γρήγορα και εύκολα. Χωρίς συντήρηση, κρατάει τα δεδομένα σε κεντρικό επίπεδο.
Χρειάζεται να την ενημερώσετε μία φορά κι έπειτα είναι διαθέσιμη για μια ευρεία ποικιλία εργασιών. Όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε είναι τοποθετημένα σε ένα μέρος.

Προστέθηκε από Κοντοπούλου Ευστρατία 05/2018planbook.jpg

Το Planbook είναι ένα online εργαλείο για τη δημιουργία και διαμοίραση ημερολογίου με καταγραφή υποχρεώσεων. Αρχικά, αυτό που το κάνει ελκυστικό είναι ότι οι χρήστες του μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ατζέντα τους από υπολογιστή, κινητό ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει πρόσβαση στο internet. Επίσης, μπορούν να επιλέγουν αν το πρόγραμμά τους θα γίνει γνωστό και σε ποια άτομα, δηλώνοντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων με το οποία θέλουν να το διαμοιραστούν. Το Planbook δίνει την δυνατότητα επισύναψης αρχείων στο ημερολόγιο των χρηστών, εκτύπωσης του ημερολογίου καθώς και εξαγωγή σε αρχείο PDF. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μία εκπαιδευτική κοινότητα για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να οργανώσουν τα μαθήματα τους και να ανεβάζουν χρήσιμα αρχεία για την κάθε διάλεξη στην αντίστοιχη ημέρα και στη συνέχεια να μοιράζουν το πρόγραμμα στους μαθητές τους. Αντίστοιχα, οι μαθητές μπορούν να γνωστοποιούν με ανάλογο τρόπο σε συμμαθητές και δασκάλους τα βήματα τους για την μελέτη τους ή την ολοκλήρωση μίας εργασίας.
http://www.planbookedu.com/

(Ελέγχθηκε από Ντέμη Μυρσίνη 4/2016)


wunderlist-logo.jpg
Η εφαρμογή Wunderlist είναι μία δωρεάν cloud-based εφαρμογή διαχείρισης εργασιών. Το περιβάλλον της είναι ελκυστικό και εύχρηστο, ενώ μεγάλο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι ότι πρόσβαση μπορεί να αποκτήσει κάποιος από web περιβάλλον, desktop εφαρμογές (Windows / MacOS, Winphone, Linux) καθώς και mobile εφαρμογές (iPhone, iPad, Android και Blackberry συσκευές). Διαχειρίζεται λίστες για ψώνια, projects και todos, χρησιμοποιείται παντού και δίνει την δυνατότητα διαμοιρασμού των λιστών εργασιών με άλλους ανθρώπους. Το Wunderkit είναι ένας χώρος εργασίας όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Μέσα θα βρείτε 3 ενσωματωμένες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις ιδέες σας. Κάθε χώρος εργασίας που δημιουργείτε, από προεπιλογή,είναι ιδιωτικός. Αν θέλετε να μοιραστείτε το έργο σας με τον κόσμο,απλά κάντε το ορατό. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν το έργο σας,και να το ακολουθήσουν για ενημερώσεις. Οτιδήποτε μοιράζεστε μέσα σε ένα χώρο εργασίας είναι διαθέσιμο σε κάθε μέλος.Θα έχετε σχόλια στις ιδέες σας σε ένα δευτερολέπτο. Μπορείτε να ορίσετε ακόμη και το περιεχόμενο σε ένα επιλεγμένο αριθμό ατόμων. Αποτελεί μια δημιουργία νεοσύστατης γερμανικής εταιρίας, τον Αύγουστο του 2010, που αποδεικνύει (δεδομένης της αποδοχής που είχε και συνεχίζει να έχει η εφαρμογή) πως ένα τέτοιο εργαλείο με εύχρηστο, λειτουργικό και προσβάσιμο από πολλές συσκευές περιβάλλον μπορεί σύντομα να αποτελέσει επιτυχία.
http://www.wunderlist.com/

(Checked 6/4/2014 - Χατζάκης Μιχαήλ)

(Ελέγχθηκε από Μαρία Στέκα στις 29/03/2016)
external image logo_rtm.png

Το Remember The Milk είναι ένα web 2.0 εργαλείο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαχειριστεί το χρόνο και τις υποχρεώσεις του. Ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2004 ως μια απλή ιδέα, όμως σύντομα έγινε μια τεράστια διαδικτυακή εφαρμογή με κάθε χαρακτηριστικό που μπορεί να φανταστεί κανείς. Σήμερα η εφαρμογή αριθμεί πάνω από 3,7 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.
Με το Remember The Milk ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να:
 • Οργανώνει τις δραστηριότητες του εύκολα και γρήγορα
 • Λαμβάνει υπενθυμίσεις για όλα, μέσω email, SMS και instant messenger
 • Οργανώνεται με όποιον τρόπο επιθυμεί, με λίστες, με task cloud ή με notes
 • Τοποθετεί τις υποχρεώσεις του πάνω σε ένα χάρτη, έτσι ώστε να ξέρει που πρέπει να μετακινηθεί για την κάθε μια
 • Εργάζεται συνεργατικά με άλλους, μοιράζοντας, στέλνοντας ή δημοσιοποιώντας τις δραστηριότητες του
 • Προσθέτει δραστηριότητες μέσω Siri, Twitter, email ενώ υπάρχουν και apps για iPad, iPhone και Android.
 • Έχει πρόσβαση στις δραστηριότητες του από το κινητό, μέσω RSS, iCalendar, Google Calendar και Gmail.
 • Εκτυπώνει τις λίστες υποχρεώσεων
 • Θέτει προτεραιότητες στις δραστηριότητες, να υπολογίζει τον χρόνο και να αναβάλει κάποια για άλλη ημερομηνία και ώρα ή να θέσει επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες ανά διαστήματα
 • Αναζητά τις δραστηριότητες του χρησιμοποιώντας το Search με διάφορα κριτήρια και να αποθηκεύει τον συνδυασμό κριτηρίων
Η χρήση του εργαλείου είναι δωρεάν, αλλά για επιπλέον πλεονεκτήματα, υπάρχει και ο λογαριασμός Pro, που κοστίζει $25 το χρόνο.
http://www.rememberthemilk.com/

(Checked 6/4/2014 - Χατζάκης Μιχαήλ)
(Ελέγχθηκε από Ντέμη Μυρσίνη 4/2016)
(Ελέγχθηκε και διορθώθηκε το logo στις 27/03/2018 από Τσίγγο Βασίλειο)


30boxes.jpg

Το 30 Boxes είναι ένα online ημερολόγιο, το οποίο επιτρέπει την καταγραφή και τον χρονοπρογραμματισμό γεγονότων (30 μέρες – 30 κουτιά). Το σημαντικό είναι ότι δίνει τη δυνατότητα για δημοσίευση του ημερολογίου, έτσι ώστε να το βλέπουν και άλλοι χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με άλλους χρήστες και να συνθέσουν από κοινού ένα ομαδικό ημερολόγιο. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο μπορεί να περιοριστεί, καθώς υποστηρίζεται η δυνατότητα να έχει κάποιος «φίλους» στο προφίλ του.
Ορισμένες από τις δυνατότητες που προσφέρει, εκτός από το ημερολόγιο, είναι οι ειδοποιήσεις μέσω SMS, ο εμπλουτισμός του περιεχομένου με ετικέτες, η διασύνδεση με myspace, flickr, webshots, livejournal, blogger κ.α., διαμοιρασμός φωτογραφιών, παρακολούθηση με Rss Feeds, λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν, ρύθμιση του προφίλ και προσωπική σελίδα. Τέλος, μία χρήσιμη λειτουργία για μία τάξη σχολείου, είναι το Data Picker, το οποίο μπορεί να βρει ένα κοινό ημερολόγιο πρόγραμμα, όταν υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις σχετικά με κοινές ώρες.
http://www.30boxes.com/
Ελέγχθηκε από Ελκιέρ Μούγια 10/04/2018


voo2do.JPG
Το Voo2do είναι μία πολύ προσιτή, web-based εφαρμογή διαχείρισης χρόνου, βασισμένη σε διεπαφή "ajax". Επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί τις εργασίες που έχει προγραμματίσει να κάνει. Για κάθε εργασία ο χρήστης έχει προσθέσει μία περιγραφή, την ημερομηνία λήξης της, την προτεραιότητα της σε σχέση με τις άλλες εργασίες καθώς επίσης και την εκτίμηση του για την διάρκειά της. Όλα αυτά είναι οργανωμένα σε ένα ταμπλό. Στο ταμπλό αυτό φαίνονται οι εργασίες με την υψηλότερη προτεραιότητα και την ημερομηνία λήξης τους, ενώ οι εργασίες που έχουν καθυστερήσει είναι τονισμένες με κόκκινο χρώμα. Επίσης είναι πολύ εύκολη η ομαδοποίηση των εργασιών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τις παρακολουθεί πιο εύκολα. Τέλος, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημοσιοποιούν τις λίστες τους (προαιρετικά με έναν κωδικό πρόσβασης) και να εκχωρούν και άλλα άτομα στις διάφορες εργασίες. Λειτουργεί από το 2005 και η δημιουργία απλού λογαριασμού είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση Voo2do Plushttp://voo2do.com/

(Ελέγχθηκε από Ηλία Κούσλη στις 11/04/2016)

toodledo.jpeg
To Toodledo είναι μια web 2.0 εφαρμογή διαχείρισης και προγραμματισμού εργασιών. Το site είναι βασισμένο σε μια εύκολη στη χρήση to-do list και παρέχει εργαλεία όπως ημερολόγιο, υπενθυμίσεις, αναφορές στόχων και περιοχή σημειώσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κινητές συσκευές όπως το iPhone και το Palm PDA, ενώ παράλληλα επιτρέπει την εισαγωγή δεδομένων από άλλες λίστες και εργαλεία όπως το Google Calendar. Επιπλέον, υπάρχει η λειτουργία αποστολής υπενθυμίσεων σχετικά με πράγματα που πρέπει να γίνουν μέσω e-mail και SMS και παρέχεται η δυνατότητα χρήσης συνεργατικών εργαλείων για την από κοινού διαχείριση εργασιών με άλλους ανθρώπους στα πλαίσια της ομάδας. Η διεπαφή χρήστη είναι πλήρως προσαρμόσιμη και οι περισσότερες από τις υπηρεσίες του Toodledo προσφέρονται δωρεάν με μια απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα του εργαλείου. Ωστόσο, υπάρχουν διαθέσιμα και δύο επίπεδα χρήσης της εφαρμογής, το Toodledo Pro και το Toodldo Pro Plus, που είναι επί πληρωμή και διαθέτουν επιπλέον έναν αυτόματο χρονοπρογραμματιστή εργασιών, κρυπτογράφηση αρχείων, στατιστικά, υποενότητες εργασιών, πρόσθετα συνεργατικά εργαλεία και δυνατότητα ανεβάσματος και αποθήκευσης αρχείων στο site με όριο το 1 GB.

http://www.toodledo.com/

(Ελέγχθηκε από το Χατζηθεοχάρη Δημήτριο 1/05/2018)

todoist.jpg
Το Todoist είναι μία από τις κορυφαίες online εφαρμογές για τη διαχείριση εργασιών, εύκολη και γρήγορη στη χρήση. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και απαιτείται μόνο η δημιουργία λογαριασμού που διαρκεί 20 δευτερόλεπτα. Η πρόσβαση, η ενημέρωση και ο συγχρονισμός καθηκόντων μπορεί να γίνει και από το smartphone. Χιλίαδες άνθρωποι από κορυφαίες εταιρείες εμπιστεύονται τα καθήκοντα τους στο Todoist για τους εξής λόγους:
 • Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση
 • Ακολουθεί παντού, καθώς η πρόσβαση, ενημέρωση και συγχρονισμός καθηκόντων μπορεί να γίνει απο το smartphone, το Chrome, το Firefox ή το Outlook και για Mac.
 • Ενσωματώνεται με το email σας
 • Οργανώνει σύνθετα έργα
 • Είναι αξιόπιστο, έμπιστο και ασφαλές.
 • Επιτρέπει τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο στις εργασίες που έχετε μοιραστεί με άλλους.
 • Έχει δυνατότητα για υπενθυμίσεις, για πολλαπλές προτεραιότητες, ενημερώσεις, σχολιασμό, ετικέτες
 • Μπορεί να αναπαραστήσει με γραφικό τρόπο την παραγωγικότητα στο χρόνο.

http://todoist.com/

(Ελέγχθηκε κι ανανεώθηκε από Σοφία Τερζή στις 03/04/2017)


notepub.jpg

Το NotePub είναι ένα on line to do εργαλείο. Παρέχει σε πραγματικό χρόνο ανταλλαγή και αναζήτηση σημειώσεων με δικαιώματα ανάγνωσης / εγγραφής που καθορίζονται για κάθε χρήστη. Το NotePub είναι μια πολύ απλή εφαρμογή, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με άλλους τύπους λογισμικού όπως τα blogs, τα wikis, φόρουμ, email, chat, και τα κοινωνικά δίκτυα.
Με το NotePub μπορείτε να:
 • Κρατήσετε σημειώσεις, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, αρχείων, συνδέσμων, και ετικετών.
 • Αναζητήσετε σημειώσεις και μηνύματα χρησιμοποιώντας ετικέτες και λέξεις-κλειδιά.
 • Επιλέξετε αν θέλετε οι σημειώσεις σας να είναι δημόσιες, ιδιωτικές, ή από κοινού με μια ομάδα.
 • Κρυπτογραφήσετε προσωπικά δεδομένα.
 • Δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να τα επεξεργαστείτε offline.
 • Λάβετε ηλεκτρονικά μηνύματα μόνο από τους ανθρώπους που θα επιλέξετε.
 • Στείλετε συνημμένα από το κινητό σας στο NotePub.

http://notepub.com/

Screen_Shot_2012-05-02_at_4.34.25_PM.png
Η web εφαρμογή Ta-da επιτρέπει την ανάπτυξη διαδικτυακών λιστών τις οποίες οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν προσθέτοντας/ αφαιρώντας αντικείμενα ή/και μπορούν να τσεκάρουν τα ήδη υπάρχοντα. Ακόμη εκτός από αντικείμενα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης υπερσυνδέσμων. Τέλος οι παραγόμενες λίστες μπορούν να είναι ιδιωτικές έτσι ώστε να τις βλέπει μόνο ο εξουσιοδοτημένος χρήστης ή δημόσιες έτσι ώστε να μπορούν να διαμοιραστούν με άλλους χρήστες. Για να αποκτήσει λογοριασμό κάποιος χρήστης θα πρέπει να εγγραφεί στην υπηρεσία η οποία είναι δωρεάν.

http://tadalist.com/

nutshell.jpg

Το Nutshell διαθέτει τρία πεδία εισαγωγής κειμένου: ένα για αναζήτηση, ένα για την προσθήκη σημειώσεων και ένα άλλο για την προσθήκη στοιχείων σε μια λίστα που επιλέγεται από ένα αναπτυσσόμενο μενού. Το πεδίο αναζήτησης έχει προεπιλεγμένο το Google, αλλά υποστηρίζει και άλλες μηχανές αναζήτησης. Το τμήμα διαχείρισης λειτουργεί υποστηρίζοντας περιγραφές (σημειώσεις) και ένα πλαίσιο ελέγχου για να επισημάνετε ένα στοιχείο ως "υψηλής προτεραιότητας".

http://www.gonutshell.com/


Teuxdeux.jpg

Το teuxdeux είναι ένας εύκολος και on line διαχειριστής λιστών. Παρέχει 2 εκδόσεις εφαρμογών για smart phone, μία δωρεάν και μια "pro" με κόστος 1,12 Ευρώ που συγχρονίζονται με το cloud. Η web έκδοση έχει μηνιαία συνδρομή ($ 3 ) ή ετήσια ($24) ενώ έχει την επιλογή δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα. Έχει την όψη εβδομαδιαίου ημερολογίου με τα tasks της ημέρας. Αποτελεί μια καλή λύση για επαγγελματίες με που δεν έχουν ανάγκη πολυσύνθετων λειτουργιών για διαχείριση λιστών.

https://teuxdeux.com/
(Added by Χριστοδούλου Γεώργιος 28/04/14)
(Ελέχθηκε και λειτουργεί από τον Δηλάρη Φώτη 28/3/2018)


hitask.jpg
Το Hi task είναι ένα online εργαλείο για την δημιουργία και διαμοιρασμό σημειώσεων και to-do λιστών. Είναι συνεργατικό και οργανώνεται κατά ημερομηνία, project ή ομάδα. Με ένα κλικ επάνω στο "έργο" (task) μπορεί κανείς να το αλλάξει ή να το επεκτείνει. Με την τεχνική drag n drop μπορεί να κάνει μία νέα εκχώρηση.
Δίνει τη δυνατότητα να επισυνάψουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας σε κάποιο task. Μπορούμε να μετρήσουμε πόσο χρόνο αναλώνουμε σε κάθε έργο ώστε να δημιουργήσουμε εκθέσεις προόδου. Συγχρονίζεται με το Google Calendar και με το Google Taks για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτά τα δύο προγράμματα. Ενημερώνει το χρήστη για το πότε ένα έργο ολοκληρώνεται, πότε αναλαμβάνει κάποιος νέο έργο, πότε κάποιος από την ομάδα σχολιάζει σε ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Επίσης, δίνει τη δυνατότητα κάποια έργα να είναι κοινόχρηστα αλλά κάποια να μένουν προσωπικά.
Το μειονέκτημά του είναι πως δεν είναι δωρεάν. Η πληρωμή γίνεται ανά μήνα ($29), εξάμηνο ή χρόνο.

http://hitask.com/

added by Victoria Chonexternal image images?q=tbn:ANd9GcQfGa1HB9uE706vvtgytpjJzroXvQB3GiCf4kDD9O4kWJuvEnf4EA6o-Vz3

Το GoogleKeep είναι μία ακόμα υπηρεσία της Googleκαι προσιτό από σταθερές αλλά και φορητές συσκευές . Μέσω αυτής μπορείς ο χρήστης να δημιουργήσεις σημειώσεις για τις υποχρεώσεις που έχεις εύκολα και γρήγορα. Προσφέρει τη δυνατότητα πέρα από σημειώσεις κειμένου να κρατάει φωτογραφίες, εικόνες, ηχητικά μηνύματα. Όλα αυτά αποθηκεύονται στο σύννεφο άρα είναι πάντα ενημερωμένο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή επιλέξετε. Υποστηρίζει χρόνο αλλά και χωρική υπενθύμιση. Υπάρχει δυνατότητα χρωματικού διαχωρισμού των σημειώσεων για ευκολία στο χρήστη. Προσφέρει ευκολία στην επεξεργασία και διαγραφή κάποιας "υποχρέωσης". Έχει τη δυνατότητα προσθήκης tag στις αρμοδιότητες. Απαιτεί λογαριασμό Google.

https://keep.google.com/ (Προστέθηκε 15/04/15 από Μπλετσογιάννη Ναταλία)
(Ελέγχθηκε από Αριστερίδου Δανάη 04/2017)Any.do

any.do - logo.png

Any.do είναι μια σουίτα για διαχείριση υποχρεώσεων της καθημερινής ζωής. Διατίθεται σε μοεφή εφαρμογής. Διατέθηκε στο Android το 2011 και στο iOS το 2012. Διαδικτυακά παρουσιάστηκε ώς εφαρμογή το 2014. Σήμερα, πάνω από 9.000.000 χρηστών το χρησιμοποιούν. Χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την αμεσότητα του περιβάλλοντος χρήσης του και μπορεί να συγχρονίσει τα δεδομένα που είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο λογαριασμό αλλά προσβάσιμα από ποικιλία συσκευών (smartphone, iPhone, iPad, PC, MAC) ανεξαρτήτως λειτουργικού. Ο χρήστης δίνει την περιγραφή αυτού που θέλει να κάνει, την ώρα που θέλει να το κάνει, να του έρθει ειδοποίηση για υπενθύμιση σε προκαθωρισμένο χρόνο πριν την ώρα έναρξης του, να θέσει τοποθεσία. Επίσης υποστηρίζεται ο διαμοιραμός των λιστών με συνδεδεμένους χρήστες αλλά και το ανέβασμα αρχείων.


http://www.any.do


(Προστέθηκε 6/05/15 από Καπραβέλος Στάθης)

(Ελέγχθηκε 12/4/2016 από Μάσα)


todoly.jpg

Todo.ly

Το Todo.ly είναι ένα εργαλείο που βοηθάει στην οργάνωση των εργασιών μέσα από τη δημιουργία todo λιστών και τη διαχείρισή τους από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα 4 χαρακτηριστικά του Todo.ly είναι τα παρακάτω:
 • Παρακολούθηση των εργασιών
 • Οργάνωση των projects
 • Χρήση από οπουδήποτε
 • Χωρίς χρέωση

Στο Todo.ly υπάρχει η δυνατότητα χρήσης έξυπνων φίλτρων έτσι ώστε να οργανωθούν καλύτερα οι εργασίες. Επίσης η μέθοδος drag and drop κάνει πιο εύκολη τη μετακίνηση ενός αρχείου από ένα φάκελο σε έναν άλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση pro, στην οποία υπάρχει χρέωση, προσφέρεται απεριόριστος διαμοιρασμός εργασιών με φίλους ή συναδέλφους οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να συμβάλουν στην υλοποίηση κοινών εργασιών ακόμη και αν οι ίδιοι δεν έχουν pro λογαριασμό.

Todo.ly

(Προστέθηκε 12/4/2016, Μάσα Παναγιώτα)

todoist.jpg
Το Todoist είναι μια εφαρμογή διαχείρησης εργασιών και υποχρεώσεων με στόχο την αύξηση της προσωπικής και επαγγελματικής παραγωγικότητας. Επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράζονται τα καθήκοντα τους από ένα smartphone, ένα tablet ή και τον προσωπικό υπολογιστή του καθενός. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αν και η έκδοση, ώστε να καταστεί δυνατή η συνεργατικότητα και η επικοινωνία με άλλους χρήστες, είναι διαθέσιμη μόνο επι πληρωμή.

Στην συγκεκριμένη εφαρμογή, οι εργασίες είτε ενσωματώνονται στα projects είτε μπορούν να μείνουν στα inbox. Τα project μπορεί να περιέχουν άλλα υπο-project και οι εργασίες άλλες υπο-εργασίες. Τέλος, οι εργασίες μπορούν να φιλτραριστούν από μία ετικέτα, μια ημερομηνία ή και με βάση προτεραιότητας.

www.todoist.com
(Προστέθηκε από Παναγιώτα Στουγιώτη~2016)